ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης ενός έτους στη νεαρή που έσπρωξε φίλη της από γέφυρα 15 μέτρων

Η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον έπεσε από τη γέφυρα στον ποταμό Λιούις στην περιοχή Μούλτον Φολς στην Ουάσιγκτον τον Αύγουστο του περασμένου έτους, παρά τη θέλησή της.
Η Χόλγκερσον έπεσε στο κενό των 15 μέτρων όταν την έσπρωξε η 19χρονη Τέιλορ Σμιθ. Αποτέλεσμα της πράξης αυτή ήταν να σπάσει έξι πλευρά, ενώ υπέστη και διάτρηση πνευμόνων.
Όλα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι και η νεαρή δράστης οδηγήθηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, όπου δήλωσε ένοχη για τον σοβαρό τραυματισμό της φίλης της.
Η 19χρονη κρίθηκε ένοχη για πλημμέλημα και έκθεση σε κίνδυνο από απερισκεψία, κατηγορία που τη φέρνει αντιμέτωπη με ένα χρόνο φυλάκιση και σε πρόστιμο 4.400 ευρώ, όπως γράφει και το Sky News.
Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν πως η Σμιθ δεν είχε κακή πρόθεση και έτσι έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος να μπει φυλακή.
Ωστόσο, μετά το ατύχημα το 2018, η Χόλγκερσον είχε δηλώσει πως θα ήθελε να οδηγηθεί η φίλη της στη φυλακή «για να καθίσει να σκεφτεί αυτό που έκανε».
ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή τους
02:00
Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση για τις αναστολές Φεβρουαρίου
01:00
Αλλαγή ώρας 2021: Τον Μάρτιο γυρνάμε τους δείκτες των ρολογιών
00:00
Συναγερμός στην Αμαλιάδα: Ασθενείς θετικοί στον κορωνοϊό πήραν εξιτήριο
23:50