ΚΟΣΜΟΣ

Eξαφάνιση Μαντλίν: Αυτά είναι τα ερωτήματα των αστυνομικών που δεν απάντησε η μητέρα της

Eξαφάνιση Μαντλίν: Αυτά είναι τα ερωτήματα των αστυνομικών που δεν απάντησε η μητέρα της
AP Photo/Francisco Seco

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια εξαφάνισης παιδιών είναι αυτό της μικρής Μαντλίν Μακάν. Έχουν περάσει 12 χρόνια από την εξαφάνισης του παιδιού από την Πορτογαλία, όσες έρευνες έχουν γίνει αποδείχτηκαν άκαρπες και η υπόθεση γεννά μόνο ερωτήματα.

Πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα ένα νέο ντοκιμαντέρ του Νetflix για την εξαφάνιση της μικρής από τη Βρετανία, στο οποίο αρνήθηκαν να μιλήσουν οι γονείς τηςΜαντλίν αλλά και οι επτά φίλοι τους που ήταν μαζί τους στις διακοπές τους.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε: «Με τις νέες συνεντεύξεις όπου εμπλέκονται περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες, 120 ώρες συνεντεύξεων, αρχειακό και νέο υλικό αλλά και αναπαραστάσεις, το ντοκιμαντέρ "Η εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν" βλέπει πίσω από τα πρωτοσέλιδα και ρίχνει μία μοναδική ματιά στα γεγονότα της υπόθεσης, καθώς και στον αντίκτυπο που είχε στα Μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Μεταξύ άλλων, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις 48 ερωτήσεις των Αρχών που δεν κατάφερε να απαντήσει η μητέρα της Μαντλίν, Κέιτ Μακάν, όταν οι Αρχές τής πήραν κατάθεση το 2007.

Δείτε τα ερωτήματα στη gallery του CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ