ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στο αεροδρόμιο της Μόσχας: Γυμνός άντρας ήθελε να επιβιβαστεί σε πτήση

Πανικός στο αεροδρόμιο της Μόσχας: Γυμνός άντρας ήθελε να επιβιβαστεί σε πτήση
YouTube

Κακό χαμό προκάλεσε ένας άνδρας στο αεροδρόμιο της Μόσχας καθώς ήθελε να πετάξει με μια πραγματική αίσθηση… ελευθερίας! Πώς; Όπως ακριβώς ήρθε στο μάταιο τούτο κόσμο.

Οι αποσκευές του 38χρονου, αν κρίνει κανείς από το πώς ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μάλλον θα ήταν ανύπαρκτες, αφού δεν φαίνεται να είναι και πολύ του… ντυσίματος!

Για να μην τον «αδικούμε» πάντως, ο… ανάλαφρος άνδρας δεν κυκλοφορούσε έτσι, αλλά αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα του πριν πάρει θέση στην ουρά για την επιβίβαση στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σεβαστούπολη.

Και κάπως έτσι στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας σήμανε (δικαιολογημένα) συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν πάνοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 38χρονο γυμνό άντρα, ενώ αφού του πέρασαν χειροπέδες, τον καθήλωσαν γυμνό στο πάτωμα.

Η σύλληψη δεν ήταν πάντως εύκολη, καθώς όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, εκείνος άρχισε να τρέχει προς την είσοδο της φυσούνας που οδηγούσε στο αεροσκάφος για τη Σεβαστούπολη. Οι αστυνομικοί ωστόσο τον πρόλαβαν και αφού τον έριξαν κάτω, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε αρχικά για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του αεροδρομίου και ακολούθως σε ψυχιατρείο, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή του.

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη του 38χρονου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ