ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε θύμα βιασμού και σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία της

Έπεσε θύμα βιασμού και σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία της
Χάρη στην ψυχραιμία του θύματος και του τηλεφωνητή της γραμμής έκτακτης ανάγκης, ο βιαστής συνελήφθη από τις Αρχές. BSIP/UIG Via Getty Images/Ideal Images

Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, αν έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς ώριμα, μπορεί να ξεπεράσεις τον σκόπελο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η ιστορία μιας κοπέλα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Η εν λόγω νεαρή είχε την ατυχία να απαχθεί από έναν 27χρονο που την οδήγησε σε ερημικό πάρκινγκ και επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όπως γράφει η New York Post, ο Ρομπερτ Τζιλς απαίτησε από το θύμα του να καλέσει στο τηλέφωνο το αγόρι της «για να ακούει τις κραυγές της όσο θα τη βίαζε».

Η κοπέλα, όμως, αποδείχθηκε πολύ πιο έξυπνη από τον δράστη και κατάφερε να του στήσει παγίδα. Αντί να καλέσει στο τηλέφωνο τον φίλο της, κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης (911).

Είχε βέβαια και την τύχη να πέσει σε εξίσου έξυπνο τηλεφωνητή, ο οποίος δεν χρειάστηκε παρά μια δυο κουβέντες για να αντιληφθεί τι συνέβαινε στην άλλη άκρη της γραμμής.

Προσποιήθηκε λοιπόν το αγόρι της και έδωσε σήμα στους αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο. Όπως κι έγινε με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ