ΚΟΣΜΟΣ

Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί τη Μέι ότι θα σταματήσει το Brexit με... τηλεπάθεια!

Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί τη Μέι ότι θα σταματήσει το Brexit με... τηλεπάθεια!
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Lionel Cironneau

Ο διάσημος τηλεπαθητικός «μάγος» Γιούρι Γκέλερ καλεί το βρετανικό λαό να τον βοηθήσει στις προσπάθειές του να σταματήσει το Brexit, ζητώντας από τους πολίτες να στείλουν τα δικά τους τηλεπαθητικά μηνύματα στο μυαλό της πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, προκειμένου να ανακαλέσει το άρθρο 50.

Ο Γκέλερ, σε ανοιχτή επιστολή του προς την πρωθυπουργό της χώρας, την οποία και ανέβασε στα social media, αναφέρει ότι την σέβεται και την αγαπά – αφού γνωρίζονται πολλά χρόνια - αλλά αισθάνθηκε «φυσικά και πολύ έντονα» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί είναι ενάντια στην έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για αυτό, όπως προειδοποιεί την Μέι, δεν θα αφήσει τους Βρετανούς πολίτες να οδηγηθούν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι έτοιμος να σταματήσει το Brexit με τη δύναμη της τηλεπάθειας.

«Όσο και αν σας θαυμάζω, θα σας σταματήσω τηλεπαθητικά να το κάνετε αυτό - και πιστέψτε με ότι είμαι σε θέση να το κάνω» γράφει χαρακτηριστικά.

«Πριν όμως λάβω αυτό το δραστικό μέτρο, σας απευθύνω έκκληση να σταματήσετε αμέσως τη διαδικασία, ενώ εξακολουθείτε να έχετε μια πιθανότητα. Πολλή ενέργεια και αγάπη, Γιούρι», καταλήγει στην επιστολή του ο Γιούρι Γκέλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ