Χαβάη: Δικαστήριο απαγόρευσε σε 21χρονο να πίνει το αγαπημένο του αναψυκτικό!
Με μία πρωτότυπη… ποινή τιμωρήθηκε κάτοικος στη Χαβάη, καθώς του απαγορεύτηκε ρητά να καταναλώνει το αγαπημένο του αναψυκτικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Συγκεκριμένα, η δικαστής επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή στον 21χρονο Κρίστοφερ Μοντιλιάνο, για κλοπή οχήματος.
Ο Μοντιλιάνο συνελήφθη να οδηγεί το αυτοκίνητο του ξάδερφού του, χωρίς να έχει δίπλωμα, ενώ κατευθυνόταν σε παντοπωλείο για να αγοράσει… αναψυκτικά.
Μόλις η δικαστής έμαθε από τον κατηγορούμενο ποιο είναι το αγαπημένο του αφέψημα, ανακοίνωσε ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κατά τα οποία θα βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση, δεν θα μπορεί να το απολαύσει!
Παράλληλα, ο 21χρονος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 δολαρίων και με 100 ώρες κοινωνικής απασχόλησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post.
Υπόθεση Έπσταϊν: «Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του» ανακοίνωσε το ίδρυμά του
11:54
Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Μεγάλα ψέματα τα περί πυραύλων που μπορεί να πλήξουν τις ΗΠΑ»
11:46
Πάνω από 1000 έλεγχοι στην Αττική την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς - Έως 90.000 ευρώ τα πρόστιμα
11:36
Η Paramount δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την εξαγορά της Warner Bros - Η νέα προσφορά
11:30