ΚΟΣΜΟΣ

Αμετανόητος ο μποξέρ για το ματωμένο φιλί στη δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη

Αμετανόητος ο μποξέρ για το ματωμένο φιλί στη δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη
screen grab από βίντεο

Διευκρινίσεις για το φιλί που έδωσε ματωμένος σε δημοσιογράφο, αμέσως μετά από συνέντευξη που της παραχώρησε, έδωσε ο... ασυγκράτητος Βούλγαρος μποξέρ Κουμπράτ Πούλεφ

«Μπορεί να έχετε δει ένα βίντεο με εμένα να φιλάω μια δημοσιογράφο μετά από συνέντευξη που ακολούθησε της νίκης μου στον αγώνα του Σαββάτου» έγραψε στο twitter, εξηγώντας πως «η δημοσιογράφος, η Τζένη, είναι στην πραγματικότητα φίλη μου και μετά τη συνέντευξη ήμουν τόσο χαρούμενος που τη φίλησα. Αργότερα το ίδιο βράδυ, ήμασταν μαζί με φίλους γιορτάζοντας τη νίκη μου. Στο βίντεο, μετά το φιλί, γελάσαμε και ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο. Αυτό ήταν όλο».

Το περιστατικό συνέβη μετά τη νίκη του επί του αντιπάλου του Μπόγκνταν Ντίνου σε αγώνα στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου, ενώ πρωταγωνίστρια του περιστατικού, έγινε άθελα της, η Τζένιφερ Ραβάλο της Vegas Sports Daily.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο μποξέρ απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μόλις η συνέντευξη τελειώνει, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και της δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Η δημοσιογράφος ξαφνιάζεται αρχικά από την απρόσμενη κίνησή του, σύντομα, όμως, ξεπερνά την αμηχανία, χαμογελώντας πλατιά.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν είχε να πει κάτι για το περιστατικό, απάντησε ότι νιώθει παράξενα και ντροπή.

Για την ιστορία ήταν η 27η νίκη του Πούλεφ σε 28 αγώνες...

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ