ΚΟΣΜΟΣ

Το παρατσούκλι που έδωσαν οι υπάλληλοι του παλατιού στην Μέγκαν Μαρκλ και έχει εξοργίσει τον Χάρι

Το παρατσούκλι που έδωσαν οι υπάλληλοι του παλατιού στην Μέγκαν Μαρκλ και έχει εξοργίσει τον Χάρι
AP Photo/Frank Augstein

Την ώρα που υπάρχουν φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι και πολύ... συνεργάσιμη με τη βασιλική οικογένεια και το περιβάλλον της, φαίνεται πως το προσωπικό του Κένσινγκτον τής έχει δώσει ένα νέο παρατσούκλι. Και δεν είναι καθόλου κολακευτικό...

Η έγκυος δούκισσα του Σάσεξ χαρακτηρίζεται ως η κυρία «εγώ κερδίζω» "Me-Gain" (λογοπαίγνιο με το όνομά της) λόγω του δύστροπου χαρακτήρα της, o οποίος μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, ώθησε συνεργάτες του πριγκιπικού ζεύγους στην παραίτηση.

Προηγούμενα προσωνύμια που έχουν δοθεί στη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, είναι το «δύσκολη δούκισσα» και «δικτατορική Μέγκαν».

Ένας πρώην συνεργάτης της βασίλισσας Ελισάβετ ισχυρίζεται ότι αυτό είναι σίγουρα κάτι που εξοργίζει και αναστατώνει τον πρίγκιπα Χάρι. «Σίγουρα θα θέλει να την προστατέψει», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, η Μέγκαλ Μαρκλ είχε εξοργίσει τους Βρετανούς με το πάρτι του μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Η δούκισσα του Σάσεξ, λίγο πριν γεννήσει πέταξε για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να δει τις φίλες της, να διασκεδάσει, να ψωνίσει και να κάνει και baby shower. Συνολικά έμεινε στην πόλη 5 νύχτες και χάλασε 500.000 δολάρια.

Το κόστος του ταξιδιού πάντως, όπως σχολίασε πηγή του παλατιού καλύφθηκε από ιδιωτικούς πόρους της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι και όχι από τα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων.

Αυτό δεν ήταν αρκετό, όμως, για να ηρεμήσει τους Βρετανούς που είναι έξαλλοι με τη δούκισσα την οποία λατρεύουν να μισούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ