Λονδίνο: Συλλήψεις και μικροεπεισόδια στις διαδηλώσεις στο Λονδίνο για το Brexit
Στις συλλήψεις πέντε προσώπων που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στο κέντρο του Λονδίνου, στις οποίες κάλεσαν οργανώσεις και κινήματα που ζητούν να σταματήσει η καθυστέρηση του Brexit, προχώρησε η Μητροπολιτική Αστυνομία, τρεις εξ αυτών για επιθέσεις και διατάραξη της τάξης.
Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο της Βρετανίας για να ζητήσουν να προχωρήσει η αποχώρηση της χώρας από την Ε.Ε., να γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Μετά τις ομιλίες, προς το τέλος των συγκεντρώσεων, κάποιοι διαδηλωτές που συμμετείχαν σε συγκέντρωση του κόμματος UKIP ενεπλάκησαν σε μικροεπεισόδια με συμμετέχοντες σε άλλες συγκεντρώσεις, αλλά και με αστυνομικούς.
Ο σύμβουλος του κόμματος, Τόμι Ρόμπινσον, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους κατηγόρησε τον Νάιτζελ Φάρατζ, πρώην επικεφαλής του UKIP, ότι δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες και ότι «είναι ακριβώς όπως το κατεστημένο», ενώ την ίδια στιγμή, ο Φάρατζ μιλούσε σε χωριστή συγκέντρωση, σε κοντινή απόσταση.
«Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια είναι ένα από τα πιο λυπηρά και πιο άσχημα κεφάλαια στην ιστορία του έθνους μας» είπε ο Φάρατζ στους δικούς του συγκεντρωμένους.
SPONSORED
Δούρου σε Φάμελλο: «Βάλε οδικό χάρτη και χρονοδιάγραμμα τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Μας πετάτε στα σκυλιά»
19:07
Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα - Η απάντηση του Πάπα θα σας εκπλήξει
18:55
Το φιλοδώρημα που άφησε ο Μάικλ Τζόρνταν σε εστιατόριο της Μυκόνου
18:44
Γαλλία: Μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου της 11χρονης Λιανά - Πώς εντοπίστηκε η σορός
18:32