ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στις ΗΠΑ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy κατηγορείται πως δολοφόνησε ψυχίατρο

Σάλος στις ΗΠΑ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy κατηγορείται πως δολοφόνησε ψυχίατρο
Facebook/Kelsey Turner

Ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy συνέλαβαν οι αμερικανικές Αρχές, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε άγρια έναν 71χρονο ψυχίατρο στην Καλιφόρνια.

Η 25χρονη Κέλσι Τέρνερ συνελήφθη από το FBI νωρίτερα μέσα στον μήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News, η σορός του Τόμας Μπούτσαρντ, ψυχιάτρου στο Κοινοτικό Νοσοκομείο του Μοντερέι, εντοπίστηκε σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου σε μία ερημική περιοχή κοντά στη λίμνη Mead.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο ψυχίατρος πέθανε από τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη ανθρωποκτονία.

Η σχέση μεταξύ του μοντέλου και του ψυχίατρου δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως. Ο σπιτονοικοκύρης του μοντέλου, δήλωσε σε τοπικό μέσο πως το θύμα πλήρωνε 3.200 δολάρια τον μήνα για ένα σπίτι που έμενε η Τέρνερ με τη μητέρα της και τα παιδιά της. Όμως, ο σπιτονοικοκύρης να κάνει έξωση στην οικογένεια, καθώς ο ψυχίατρος δεν πλήρωσε το ενοίκιο.

Η μητέρα της κατηγορούμενης, Σαμάνθα, δήλωσε πως ο γιατρός πράγματι πλήρωνε το ενοίκιό τους για έναν χρόνο, ενώ τόνισε πως η κόρη της και ο Τόμας γνωρίζονταν εδώ και έξι χρόνια.

Ο πατέρας της Τέρνερ, δήλωσε πως η κόρη του είναι αθώα και διευκρίνισε ότι συγκεντρώνει χρήματα για τη νομική της υπεράσπιση.

«Είναι μια υπέροχη, αγαπημένη μαμά κι ένα καλό παιδί» αναφέρει.

Η Judy Earp, πρώην σύντροφος του Μπούτσαρντ για 17 ολόκληρα χρόνια, δήλωσε πως γνώριζε για τη σχέση του με την Τέρνερ και ότι ο γιατρός έδινε χρήματα σε πολλές γυναίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ