Σοκαριστικό βίντεο: 14χρονος εκτελεί δύο άνδρες εν ψυχρώ
Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που τραβήχτηκαν σε δρόμο της Κολομβίας και δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να βγάζει όπλο και να σκοτώνει εν ψυχρώ δύο άνδρες. Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, ο ανήλικος κατηγορείται για ακόμη δέκα ανθρωποκτονίες.
Στα πλάνα του βίντεο από το σημείο της επίθεσης, ο νεαρός φαίνεται να βγάζει ένα όπλο από το παντελόνι του και να ανοίγει πυρ.
Τα θύματα αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία και είναι ο 43χρονος Dario Alexis Atehortua Guzman και ο 20χρονος Mateo Cuesta Prieto. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος πέθανε στο σημείο, ενώ το δεύτερο θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Ακόμη ένα άτομο, αγνώστων στοιχείων, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, όμως έλαβε εξιτήριο έπειται από νοσηλεία λίγων ωρών.
Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα έξω από ένα κατάστημα. Οι πελάτες, άναυδοι από αυτό που αντίκρισαν, έτρεξαν να βοηθήσουν τα θύματα.
Ο ανήλικος δράστης το έσκασε από το σημείο τρέχοντας, όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέλος τοπικής συμμορίας.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι ο δράστης να σταλεί σε κάποιο αναμορφωτήριο, καθώς είναι πολύ μικρός για να μπει στη φυλακή.
ΔΕΗ blue: 54 σημεία φόρτισης στα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας
13:45
Αναβαθμίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Λυκείου Αθηνών - Ένας «ζωντανός τόπος σκέψης και γνώσης»
13:43
Πολιτική κόντρα για την τραγωδία στη Χίο: «Οι εγκληματίες είναι οι διακινητές» λέει ο Πλεύρης - Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:33
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29