ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: 14χρονος εκτελεί δύο άνδρες εν ψυχρώ

Σοκαριστικό βίντεο: 14χρονος εκτελεί δύο άνδρες εν ψυχρώ
Capture/Video/DailyMail

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που τραβήχτηκαν σε δρόμο της Κολομβίας και δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να βγάζει όπλο και να σκοτώνει εν ψυχρώ δύο άνδρες. Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, ο ανήλικος κατηγορείται για ακόμη δέκα ανθρωποκτονίες.

Στα πλάνα του βίντεο από το σημείο της επίθεσης, ο νεαρός φαίνεται να βγάζει ένα όπλο από το παντελόνι του και να ανοίγει πυρ.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία και είναι ο 43χρονος Dario Alexis Atehortua Guzman και ο 20χρονος Mateo Cuesta Prieto. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος πέθανε στο σημείο, ενώ το δεύτερο θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ακόμη ένα άτομο, αγνώστων στοιχείων, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, όμως έλαβε εξιτήριο έπειται από νοσηλεία λίγων ωρών.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα έξω από ένα κατάστημα. Οι πελάτες, άναυδοι από αυτό που αντίκρισαν, έτρεξαν να βοηθήσουν τα θύματα.

Ο ανήλικος δράστης το έσκασε από το σημείο τρέχοντας, όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέλος τοπικής συμμορίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι ο δράστης να σταλεί σε κάποιο αναμορφωτήριο, καθώς είναι πολύ μικρός για να μπει στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ