ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Δολοφόνησαν το εννέα εβδομάδων μωρό τους επειδή δεν είχαν χρόνο για σεξ

Αγγλία: Δολοφόνησαν το εννέα εβδομάδων μωρό τους επειδή δεν είχαν χρόνο για σεξ
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/John Baer

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός βρέφους εννέα εβδομάδων από τους ίδιους του τους γονείς στη Βρετανία.

Ο 26χρονος Luke Morgan και η 22χρονη Emma Cole, κατηγορούνται για τη δολοφονία του Tyler Morgan στις 29 Απριλίου του 2014 στο Στάφορντ. Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα, νωρίτερα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ είχαν τσακωθεί επειδή οι ανάγκες του μωρού, δεν τους άφηνε ελεύθερο χρόνο για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις τους.

Το σατανικό ζευγάρι μετέβη στις 2 Απριλίου του 2019 στο δικαστήριο του Στάφορντ, κατηγορούμενο για δολοφονία, ανθρωποκτονία και κακοποίηση παιδιού κάτω των 16 ετών.

Τη νύχτα της τραγωδίας, γείτονες υποστηρίζουν πως είχαν ακούσει τους δύο συντρόφους να τσακώνονται για οικονομικά προβλήματα. Ανέφεραν πως ο Luke ήταν και θυμωμένος επειδή ήθελε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, αλλά δεν γινόταν επειδή ο μικρός ήταν ακόμα ξύπνιος.

«Ο Luke Morgan ήταν θυμωμένος επειδή ήθελε να κάνει σεξ με την κ. Cole αλλά τον εμπόδιζε το γεγονός πως το μωρό ήταν ξύπνιο» αναφέρει γείτονας του ζευγαριού και μάρτυρας στο δικαστήριο.

Ο Barry και η Helen Wood, οι οποίοι ζούσαν στο από πάνω διαμέρισμα υποστήριξαν πως άκουγαν τους δύο γονείς να τσακώνονται επειδή δεν είχαν χρήματα και την Emma να κλαίει. Αργότερα, τα ξημερώματα, άκουσαν τη γυναίκα να ουρλιάζει.

Λίγο μετά, ήταν που η Emma κάλεσε ασθενοφόρο, αναφέροντας πως το βρέφος της δεν αναπνέει, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mirror.

Οι νοσοκόμοι έφτασαν εγκαίρως στο σημείο και προσπάθησαν να επαναφέρουν το μωρό, αλλά μάταια. Κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους, το ζευγάρι διαφωνούσε με τον άντρα να λέει στη γυναίκα ότι «προσπαθούσα να σε ξυπνήσω» και αυτή να του απαντάει «δεν ήξερα πως με είχε πάρει ο ύπνος».

Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπάθησε να μάθει για πόση ώρα το παιδάκι ήταν αναίσθητο, αλλά ο πατέρας του δεν έδωσε καμία απάντηση...

Η δίκη συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ