ΚΟΣΜΟΣ

Διαμαρτυρία κατά του Τραμπ από... αέρος (εικόνες)

Διαμαρτυρία κατά του Τραμπ από... αέρος (εικόνες)
Παρά τα από αέρος μηνύματα εις βάρος του, ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να ανεβάζει τα ποσοστά του. REUTERS / RANDALL HILL

Αντιμέτωποι με ένα όχι και τόσο σύνηθες περιστατικό ήρθαν όσοι βρέθηκαν στην ετήσια παρέλαση των ρόδων, στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για περίπου μία ώρα, πετούσαν στον ουρανό πέντε αεροσκάφη και με τις άσπρες γραμμές που δημιουργούνταν στις «ουρές» τους σχημάτιζαν φράσεις όπως:

«Η Αμερική είναι υπέροχη. Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός», «Όποιος να’ ναι εκτός από τον Τραμπ».

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε πως ο επιχειρηματίας Σταν Πάτε, από την Αλαμπάμα, βρίσκεται πίσω από αυτή την ιπτάμενη διαμαρτυρία που στόχευε τον υποψήφιο για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Όπως τόνισε ο ίδιος στο CBS θεωρεί τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο ελεεινό, σημειώνοντας πως αυτή του η παρέμβαση ήταν «μόνο η αρχή», καθώς έχει πληρώσει για να μεταδοθούν μηνύματα εναντίον του Τραμπ σε κολεγιακούς αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ο Πάτε, που όπως ο Τραμπ είναι κτηματομεσίτης, έχει δώσει χρήματα στις προεκλογικές εκστρατείες Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων στο παρελθόν. Στην τρέχουσα εκστρατεία, έχει συνεισφέρει στην καμπάνια του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μάρκο Ρούμπιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ