ΚΟΣΜΟΣ

«Με είχαν απαγάγει»: 14χρονος ισχυρίζεται ότι είναι ένα παιδί που αγνοείται από το 2011

«Με είχαν απαγάγει»: 14χρονος ισχυρίζεται ότι είναι ένα παιδί που αγνοείται από το 2011
AP Photo/John Minchillo

Η αστυνομία στο Κεντάκι των ΗΠΑ, προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα ενός εφήβου που υποστηρίζει ότι αγνοείτο για περισσότερα από επτά χρόνια. Ο 14χρονος είπε στους αστυνομικούς πως κατάφερε να διαφύγει από τους απαγωγείς του, οι οποίο τον κρατούσαν αιχμάλωτο από το 2011.  

Το 2011, ο 6χρονος τότε Timmothy Pitzen έφυγε από το σχολείο με τη μητέρα του στο Ιλινόις και πήγαν μαζί σε ζωολογικό κήπο. Μία ημέρα μετά ο πατέρας του αγοριού δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Λίγες ημέρες αργότερα, η μητέρα του Timmothy βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο Ρόκφολντ, αφήνοντας ένα σημείωμα αυτοκτονίας που έλεγε πως ο γιος της ήταν ασφαλής, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να τον βρει.

Την Τετάρτη ένας 14χρονος είπε στην αστυνομία πως είναι ο Timmothy και ανέφερε στους αξιωματικούς πως είχε διασχίσει μια γέφυρα στο Κεντάκι.

«Όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε πολλές κλήσεις με πολλούς να λένε πως τον είχαν δει σε διάφορες περιοχές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν έχουμε ιδέα αν είναι πράγματι ο Timmothy. Μπορεί και να είναι μια φάρσα», συμπλήρωσε.

«Δεν θέλουμε να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας και τις ελπίδες της οικογένειάς μας μέχρι να ξέρουμε κάτι», δήλωσε η γιαγιά του, Αλάνα Άντερσον.

Σύμφωνα με τις Αρχές το αγόρι ανέφερε ότι «μόλις είχε δραπετεύσει από δύο απαγωγείς». Τους περιέγραψε ως άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση αν σε ένα SUV με πινακίδες Γουισκόνσιν και πως έμεναν στο Red Roof Inn.

Οι αρχές ερευνούν για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του 14χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ