ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα τροχαίου προειδοποιεί: Μην βάζετε τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου, έχασα το μέτωπό μου

Θύμα τροχαίου προειδοποιεί: Μην βάζετε τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου, έχασα το μέτωπό μου
Facebook/Gráinne Kealy

Ένα μήνυμα στους απανταχού συνοδηγούς στέλνει μια γυναίκα που έχασε το μέτωπό της σε τροχαίο ατύχημα, προειδοποιώντας όλους όσους τοποθετούν τα πόδια τους πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου για τους κινδύνους.

Η Gráinne Kealy αναφέρει πως πραγματικά πληγώνεται όταν βλέπει celebrities να κοινοποιούν φωτογραφίες στα social media, όπου κάθονται στη θέση του συνοδηγού και έχουν βάλει τα πόδια τους στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Όταν η κοπέλα έκανε το ίδιο το 2006 στο τζιπ του συντρόφου της την ώρα που πήγαιναν για ψώνια στο χωριό Borris-in-Ossory της Ιρλανδίας, έτυχε να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα. Τότε, το άνοιγμα του αερόσακου έφερε με δύναμη τα γόνατά της στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η τότε 22χρονη Gráinne υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπό και έχασε δύο δόντια. Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν το μέτωπο.

«Το κεφάλι μου ήταν σαν να είχε “τραβηχτεί” προς τα μέσα και έδειχνα κάπως περίεργη. Δεν με αναγνώριζα» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sky News.

Η Gráinne Kealy είναι σήμερα 35 ετών και δηλώνει πραγματικά τρομαγμένη που οι διάσημοι αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν τα πόδια τους πάνω στο ταμπλό και συγκεντρώνουν «εκατομμύρια αντιδράσεις και σχόλια ανθρώπων».

Η ίδια τόνισε πως δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί αυτό, αλλά οφείλει να προσπαθήσει.

«Μου ραγίζει η καρδιά όταν σκέφτομαι κάποιον να περνάει ό,τι πέρασα εγώ και η οικογένειά μου. Εάν πρέπει να μοιραστώ τις φωτογραφίες μου και την ιστορία μου, όσο τρομακτικά κι αν είναι, ας είναι… Σας παρακαλώ ακούστε με και πάρτε ένα μάθημα από την τραγική μου εμπειρία».

Η Kealy έχει υποβληθεί συνολικά σε 16 χειρουργεία.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ