ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε την 3χρονη κόρη της να πεθάνει από τη ζέστη στο αυτοκίνητο για να κάνει σεξ

Άφησε την 3χρονη κόρη της να πεθάνει από τη ζέστη στο αυτοκίνητο για να κάνει σεξ
Hancock Co. Sheriff

Σε φυλάκιση 20 ετών καταδικάστηκε μια πρώην αστυνομικός από το Μισισίπη των ΗΠΑ, η οποία άφησε το τριών ετών κοριτσάκι της να πεθάνει από τη ζέστη μέσα στο περιπολικό, προκειμένου να κάνει σεξ με τον προϊστάμενό της.

Η 29χρονη Κάσι Μπάρκερ δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο και καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία χωρίς ελαφρυντικά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016. Η γυναίκα δήλωσε πως μετά από μια 12ωρη βάρδια, είχε πάει από το σπίτι του τότε προϊσταμένου της για να συζητήσουν ένα προσωπικό της θέμα. Μετά από πιέσεις ωστόσο του δικαστή, παραδέχτηκε πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του και την πήρε ο ύπνος!

Την ίδια ώρα, το τρίχρονο κοριτσάκι ήταν δεμένο και μόνο του στο κάθισμα του αυτοκινήτου για περίπου τέσσερις ώρες. Όταν επέστρεψε, το άτυχο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τον Κλαρκ Λάντνερ, η γυναίκα τότε έτρεξε πίσω στο σπίτι του προϊσταμένου της και του είπε τι είχε συμβεί. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο φαίνεται πως ήταν ήδη πάρα πολύ αργά. Το 3χρονο κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και πέθανε μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των Αρχών, όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν κλειστά, ενώ η θερμοκρασία είχε ξεπεράσει του 38 βαθμούς Κελσίου μέσα σε αυτό.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που άφηνε το παιδί μόνο του στο αμάξι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ