ΚΟΣΜΟΣ

Εξαιρετικά σπάνιο: Κοιμήθηκε με επίπεδη κοιλιά, ξύπνησε με πόνους και γέννησε μετά από 45 λεπτά!

Εξαιρετικά σπάνιο: Κοιμήθηκε με επίπεδη κοιλιά, ξύπνησε με πόνους και γέννησε μετά από 45 λεπτά!
FACEBOOK

Μια 18χρονη από τη Βρετανία έπεσε για ύπνο και ξύπνησε με πόνους στην κοιλιά, για να γεννήσει μετά από μόλις... 45 λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς να έχει ιδέα ότι ήταν έγκυος!

Η Emmalouise Leggate έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε πως κυοφορούσε για δεύτερη φορά.

Η νεαρή, καθώς και η 63χρονη γιαγιά της, Louise Ford έσπευσαν να πάνε στο νοσοκομείο, αλλά ο τοκετός συνέβη τόσο γρήγορα που η Emmalouise γέννησε στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, μόλις τρία τέταρτα της ώρας μετά την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η νεαρή μητέρα ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρωινή ναυτία ή κάποιο άλλο σύμπτωμα εγκυμοσύνης, ενώ είχε παρατηρήσει αστάθειες στον κύκλο της, τις οποίες είχε αποδώσει σε παρενέργειες των αντισυλληπτικών.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι γιατροί πίστευαν ότι το μωρό, το οποίο ονομάστηκε Ciara Louise Lamont, ήταν πλήρως ανεπτυγμένο όταν γεννήθηκε.

Η μικρούλα είδε το πρώτο φως του ήλιου στις 17 Ιουλίου το 2018, αλλά η απίστευτη ιστορία της έγινε γνωστή μόλις πρόσφατα.

Έκπληξη προκαλεί πάντως το γεγονός πως παρά το γεγονός ότι κυοφορούσε, δεν είχε φουσκωμένη κοιλιά, με τους γιατρούς να λένε πως το έμβρυο αναπτυσσόταν στο κάτω μέρος της πλάτης της!

Η νεαρή είναι σήμερα 19 χρονών, ενώ η Ciara είναι το δεύτερο κοριτσάκι που έχει με το σύντροφό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ