ΚΟΣΜΟΣ

«Τρίγωνο των Βερμούδων»: Μυστήριο γύρω από τα παράξενο φαινόμενο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

«Τρίγωνο των Βερμούδων»: Μυστήριο γύρω από τα παράξενο φαινόμενο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ
Pixabay

Δεκάδες πελάτες σούπερ μάρκετ στο Γκλούσεστερ της Αγγλίας καταγγέλλουν πως βίωσαν μυστηριώδη περιστατικά στο πάρκινγκ της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες του σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας Lidl σημείωσαν πως τα οχήματά τους παρουσίασαν ανωμαλίες ενώ προσπαθούσαν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά έχουν αφιερωθεί πολλά δημοσιεύματα στο μυστήριο του πάρκινγκ.

Αρχικά, τα περισσότερα από τα «θύματα» του παράξενου φαινομένου πίστευαν ότι είχαν τελειώσει οι μπαταρίες των κλειδιών των αυτοκινήτων τους, αλλά τα «συμπτώματα» συνεχίζονταν και όταν άλλαζαν μπαταρίες.

Ορισμένοι θεωρούν πως κάτι συμβαίνει με την κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας που έχει τοποθετηθεί στο πάρκινγκ και είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Το σούπερ-μάρκετ, όμως, απορρίπτει αυτή την πιθανότητα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε στην Mirror και τόνισε πως η κάμερα δεν μεταδίδει κανενός είδους σήμα που μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στα κλειδιά. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει.

«Ανησυχήσαμε όταν μάθαμε για τα περιστατικά και ερευνούμε το θέμα ώστε να βοηθήσουμε στην επίλυση της κατάστασης», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

«Είναι σαν το "Τρίγωνο των Βερμούδων"», παρατήρησε μία πελάτης. «Είναι παράξενο. Υπέθεσα πως τελείωσαν οι μπαταρίες, όπως θα πίστευε ο οποιοσδήποτε σε αυτή την περίπτωση. Ο γιος μου έδωσε μία αλλά και πάλι δεν δούλεψε (σ.σ. το κλειδί)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ