ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε με τόξο την έγκυο πρώην σύζυγό του για να την εκδικηθεί

Δολοφόνησε με τόξο την έγκυο πρώην σύζυγό του για να την εκδικηθεί
YouTube/screengrab

Ανατριχίλα προκαλεί η ειδεχθής δολοφονία, με τόξο, μιας εγκύου σε προχωρημένο στάδιο από τον πρώην σύζυγό της.

 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη, ο 51χρονος Ramanodge Unmathallegadoo είχε εισβάλει στο σπίτι της γυναίκας στην πόλη Ίλφορντ του Λονδίνου, ενώ αυτή βρισκόταν με το νέο της σύντροφο και πέντε παιδιά τους. Ο στυγνός δολοφόνος φέρεται μάλιστα να είχε "κρύο" αίμα σχεδιάζοντας την επίθεση εδώ και ένα χρόνο.

Η μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της από το βέλος, όμως σαν από θαύμα, το μωρό επιβίωσε και γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Ο πρώην της αρνείται πάντως τις κατηγορίες περί φόνου, αλλά και την πρόθεση να βλάψει το μωρό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC.

Σύμφωνα με έναν από τους κατήγορους, ο Ramanodge δεν δέχθηκε ποτέ πως η πρώην του, Sana Muhammad, είχε προχωρήσει στη ζωή της και είχε νέα σχέση. Φαίνεται επίσης πως παρακολουθούσε το σπίτι τους, σημείωνε ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε, ενώ είχε κρύψει όπλα στην αποθήκη.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε επίσης πως σχέδιό του ήταν να ακινητοποιήσει την πρώην σύζυγό του και το νέο της σύντροφο και στη συνέχεια να τους σκοτώσει. Κουβαλούσε, δε, πάνω του μαχαίρι, σφυρί, καλώδια και μονωτική ταινία.

Όμως, το πλάνο του «στράβωσε» όταν ο νέος σύντροφος της Sana πήγε προς την αποθήκη, με αποτέλεσμα ο 51χρονος να αρχίσει να τον κυνηγά ως το εσωτερικό του σπιτιού, έχοντας πάνω του δύο τόξα. Η έγκυος πρώην σύζυγός του αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και έτρεξε προς τον πάνω όροφο. Όπως ανέβαινε ωστόσο τις σκάλες, την πέτυχε με το τόξο του.

Τότε, δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογενείας κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και εκείνος, σύμφωνα με το δικαστή, φαίνεται να τους είπε πως «θα ήταν πιο εύκολο εάν δεν ήσασταν εσείς εδώ».

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2014 μετά από γάμο μέσω συνοικεσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ