ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στο Μπάκιγχαμ: «Φουντώνουν» οι φήμες πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ

Πανικός στο Μπάκιγχαμ: «Φουντώνουν» οι φήμες πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ
Chris Jackson/Pool Photo via AP

Σάλος έχει προκληθεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξαιτίας δημοσιεύματος γνωστού περιοδικού που αναφέρει πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον, ενώ ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Το περιοδικό In Touch ήταν το πρώτο που έγραψε ανοιχτά για την παράνομη σχέση του Ουίλιαμ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το τρίτο πρόσωπο είναι πολύ καλή φίλη της δούκισσας του Κέιμπριτζ, καθώς και γειτόνισσα του ζευγαριού. Πρόκειται για την 32χρονη αριστοκράτισσα Rose Cholmondeley, πρώην μοντέλο, παντρεμένη με δύο παιδιά και… πολύ καλή φίλη της Κέιτ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του In Touch. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι το δημοσίευμα δεν έκανε τίποτε άλλο από το να φέρει στη δημοσιότητα κάτι που αποτελεί εδώ και ένα χρόνο το πιο «καυτό» κουτσομπολιό στα παρασκήνια της βρετανικής αριστοκρατίας.

Πηγή που επιθυμεί να μην αποκαλύψει το όνομά της, δήλωσε στο περιοδικό ότι όταν η δούκισσα έμαθε για τις φήμες «αντιμετώπισε άμεσα» τον σύζυγό της, ο οποίος «απλά γέλασε και της είπε πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά». Παρά την άρνησή του, η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε από τον Ουίλιαμ να κόψει κάθε επαφή με την οικογένεια Cholmondeley.

«Η Κέιτ βλέπει πλέον τη φιλία τους εντελώς διαφορετικά» αναφέρει η ίδια πηγή.

Οι παραπάνω φήμες διέρρευσαν και προκάλεσαν «πανικό» τον Μάρτιο, με την Sun να γράφει μάλιστα πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο στο κτήμα τους στο Νόρφολκ. Ανώνυμη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα πως: «Είναι γνωστό ότι Κέιτ και Ρόουζ ήταν πολύ φίλες. Αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον».

Οι δικηγόροι του Παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά με το δημοσίευμα και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα κινηθούν νομικά εις βάρος του περιοδικού. Κάτι που, όπως είναι φυσικό, ενισχύει την πεποίθηση ότι οι φήμες είναι κάτι παραπάνω από φήμες:

«Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το Παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα» έγραψε ο βρετανικός Τύπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ