Ο Γιούνκερ παραλίγο να κάψει την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα
Ένα βίντεο με… πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ-Γιούνκερ, ο οποίος πήγε να βάλει φωτιά στην Πρώτη Κυρία της Ρουάντα, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.
Ο Γιούνκερ συμμετείχε την Κυριακή στο τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα. Ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο της χώρας Paul Kagame, αλλά και την Πρώτη Κυρία Jeannette Kagame, άναψαν με δάδες το μνημείο με τη «Φλόγα της Ελπίδας».
Γυρνώντας, όμως, προς τα πίσω, και κατευθυνόμενος προς τη θέση του, ο 64χρονος φαίνεται να ξεχνά για λίγο ότι κρατά έναν μακρύ αναμμένο πυρσό στο χέρι του, τον οποίο πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την Πρώτη Κυρία, με κίνδυνο να της κάψει κυριολεκτικά το πρόσωπο.
Φαίνεται ότι ήθελε να δώσει τον πυρσό σε κάποιον βοηθό, ο οποίος και σπεύδει στο σημείο και ευτυχώς αποφεύγονται τα χειρότερα.
Δείτε το βίντεο:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σπάνιο κι ανατριχιαστικό: Τέσσερις μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης
Η πρώτη φωτογραφία μιας μαύρης τρύπας και η γυναίκα που έκανε το «αόρατο» ορατό
Τζούλιαν Ασάνζ: Είναι η πιο μαύρη ημέρα για την ελευθερία του Τύπου, τονίζει ο Σνόουντεν
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52