Δημοσιογράφοι της Boston Globe αναλαμβάνουν τη διανομή της εφημερίδας
Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι δημοσιογράφοι της Boston Globe, οι οποίοι σε ρόλο διανομέων, ετοιμάζονται να δώσουν χέρι με χέρι στους αναγνώστες τους το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας.
Η συγκεκριμένη απόφαση, οφείλεται σε μία προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε με την νέα εταιρεία διανομής της που επέλεξε το έντυπο και το οποίο άφησε τους συνδρομητές χωρίς ενημέρωση.
Όπως αναφέρει ο Guardian, οι συνδικαλιστές του Μέσου, ζήτησαν από το προσωπικό να συγκεντρωθεί το βράδυ του Σαββάτου για να βοηθήσει στη διανομή, ώστε το φύλλο να φτάσει έγκαιρα στους συνδρομητές.
Περίπου 100 εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας «Boston Newspaper Guild», Σκοτ Στίβενς έκανε λόγο για «κατάσταση κρίσης», στην οποία βρίσκεται η εφημερίδα.
Συμβούλευσε μάλιστα τους εθελοντές να έχουν εξοπλιστεί με τα απαραίτητα εργαλεία, όπως είναι ο φακός και το GPS, με το προσωπικό να εκφράζει μέσω Twitter, την υποστήριξή του στην αξιοπερίεργη έκκληση.
SPONSORED
Ξεκινά η υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας - Αιγύπτου για 5.000 εργάτες γης
08:42
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ για Λίβανο: «Βαθύτατα ανησυχητική» η κατάσταση
08:34
Κίνηση: Κυκλοφοριακή ασφυξία στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε κέντρο και Πειραιά
08:33
Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη νότια Ιταλία – Αισθητός στα νησιά του Ιονίου
08:27