Μοιραίο λάθος: Της κάλεσε ταξί μετά από «τρίο» και του πυρπόλησε το σπίτι
Μια γυναίκα από το Νιού Τζέρσεϊ πυρπόλησε το σπίτι του συντρόφου της γιατί την έδιωξε μετά.... από τρίο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η Τασία Γιανγκ κυριεύτηκε από οργή και ζήλεια όταν ο σύντροφός της τής κάλεσε ένα ταξί μετά τη σεξουαλική συνεύρεση, δείχνοντάς της με τον άκομψο μάλλον τρόπο του πως δεν τη... χρειάζεται άλλο.
Η μικρή... λεπτομέρεια που άναψε το «φυτίλι»; Κράτησε το τρίτο άτομο της παρέας!
Τότε η 33χρονη έγινε έξαλλη, πήγε σε ένα κοντινό βενζινάδικο απ΄όπου αγόρασε σπίρτα και αφού επέστρεψε στο σπίτι, άδειασε το υγρό ενός αναπτήρα στην μπροστινή πόρτα και έβαλε φωτιά.
Όπως ισχυρίστηκε αργότερα στην αστυνομία, «ήθελε να βλάψει κάποιον» γιατί όπως είπε «έχει περάσει πολλά».
Η Γιανγκ προκάλεσε σοβαρές ζημιές τόσο στο σπίτι του συντρόφου της, όσο και ατου γείτονά του. Για καλή τύχη (σχεδόν) όλων, δεν τραυματίστηκε πάντως κανείς, σύμφωνα με τη Mirror.
Η 33χρονη, η οποία φέρεται να είναι μητέρα δύο παιδιών, κατηγορήθηκε για εμπρησμό, έκθεση ατόμων σε κίνδυνο με εγκληματικά κίνητρα, αλλά και για επιθετική συμπεριφορά.
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27
Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή μέλος της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
23:15
Ο «βρικόλακας» του Νιου Φόρεστ - Οι περίεργες τελετουργίες και τα νεκρά ζώα σε εκκλησίες
23:03
Copernicus: Πάνω από 7.000 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά της Αιγιαλείας
22:51