Σ. Αραβία: Έχουμε φτάσει στα όριά μας με το Ιράν
Για εξάντληση της υπομονής της Σαουδικής Αραβίας σε ό,τι αφορά στη στάση του Ιράν, έκανε λόγο πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση της χώρας, σχολιάζοντας την απόφαση για διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Τεχεράνη.
«Φτάνει πιά. Ξανά και ξανά, η Τεχεράνη χλευάζει τη Δύση. Συνεχίζουν να υποστηρίζουν την τρομοκρατία και να εκτοξεύουν βαλλιστικούς πυραύλους και κανείς δεν κάνει τίποτα γιά αυτό», ανέφερε ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν φτάσει σε οριακό σημείο μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Σ. Αραβίας να εκτελέσει τον σιίτη ιερωμένο Νιμρ αλ-Νιμρ και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν με πιο έντονη την επίθεση Ιρανών κατά της πρεσβείας της Σ. Αραβίας στην Τεχεράνη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: «Φρικαλέα πρωτοβουλία» η συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ
22:46
ΚΟΣΜΟΣ
ΝΑΤΟ: Πυρηνική άσκηση στην Ιταλία με φόντο την ένταση με τη Ρωσία
22:37
ΚΟΣΜΟΣ
Μαθητικές κινητοποιήσεις στο Βέλγιο: Απαγόρευση συναθροίσεων στη Λιέγη μετά τα επεισόδια
22:26
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Εκτός λειτουργίας το μετρό στο Κίεβο λόγω προβλημάτων ηλεκτροδότησης
22:16
ΚΟΣΜΟΣ