ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Εκτελεστής… κούριερ «ρίχνει» στο θύμα του με τόξο κρυμμένο σε κούτα!

Βίντεο: Εκτελεστής… κούριερ «ρίχνει» στο θύμα του με τόξο κρυμμένο σε κούτα!

Θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από κατασκοπευτικό θρίλερ, ωστόσο πρόκειται για πραγματική απόπειρα δολοφονίας που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στον Καναδά.

Οι Αρχές της Μισισάουγκα του Οντάριο, βόρεια του Τορόντο, έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το σοκαριστικό βίντεο, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το δράστη, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Σε αυτό απαθανατίζεται ένας άνδρας, ντυμένος στα λευκά, να χτυπάει την πόρτα του θύματός του, παριστάνοντας τον κούριερ και κρατώντας στα χέρια του μια πελώρια κούτα.

Ανυποψίαστη, μια γυναίκα ανοίγει για να παραλάβει το δέμα. Μόνο που εκείνη τη στιγμή, δέχεται ένα βέλος στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Προλαβαίνει ωστόσο να κλείσει την πόρτα μπροστά της, προτού ο εκτελεστής, ο οποίος είχε κρύψει ένα τόξο στο κουτί που κρατούσε, φύγει τρέχοντας σίγουρος ότι έχει πετύχει το σκοπό του.

Αν και βαριά τραυματισμένη, η γυναίκα κατάφερε να καλέσει ασθενοφόρο πριν χάσει τις αισθήσεις της. Οι γιατροί αντιμετώπισαν έτσι εγκαίρως τα σοβαρά τραύματά της, αλλά και την ακατάσχετη αιμορραγία, σώζοντας τη ζωή της από τη «μαφιόζικη» επίθεση.

Η Αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο είναι πληρωμένος δολοφόνος, αναζητώντας τα ίχνη του, σε μια προσπάθεια να φθάσει στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ