Παναγία των Παρισίων: Οι τζιχαντιστές του ISIS πανηγυρίζουν για την καταστροφή του Ναού
Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) για την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων.
Οι τζιχαντιστές χαρακτηρίζουν ως «αντίποινα και τιμωρία» την καταστροφή στην εμβληματική εκκλησία του Χριστιανισμού στο Παρίσι.
Οι τζιχαντιστές πρόλαβαν μάλιστα να δημιουργήσουν ένα σχετικό πόστερ το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.
Το πόστερ από το Muntasir Media του Ισλαμικού Κράτους αναφέρει:
«Να έχετε μια καλή μέρα».
Και συνεχίζει:
«Η κατασκευή του ξεκίνησε το έτος 1163 και τελείωσε το 1345.
Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τον πολυθεϊσμό σας».

Να σημειωθεί ότι οι τζιχαντιστές απειλούσαν να καταστρέψουν την Παναγία των Παρισίων εδώ και χρόνια. Μάλιστα, η εκκλησία αναφερόταν συχνά στα βίντεο και τα έντυπα του Ισλαμικού Κράτους.
Πάντως, αν και η έρευνα μόλις ξεκίνησε και αναμένεται ότι θα είναι μακρά, οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις γαλλικές αρχές στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ατύχημα.
Πότε ξεκινούν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά για το σχολικό έτος 2026-2027
12:02
Υπόθεση Έπσταϊν: «Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του» ανακοίνωσε το ίδρυμά του
11:54
Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Μεγάλα ψέματα τα περί πυραύλων που μπορεί να πλήξουν τις ΗΠΑ»
11:46
Πάνω από 1000 έλεγχοι στην Αττική την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς - Έως 90.000 ευρώ τα πρόστιμα
11:36