ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μπήκε σε ξένο σπίτι μεθυσμένος, μαγείρεψε και κοιμήθηκε στον καναπέ

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μπήκε σε ξένο σπίτι μεθυσμένος, μαγείρεψε και κοιμήθηκε στον καναπέ
facebook

Τύχη βουνό είχε νεαρός Σκωτσέζος ο οποίος άνοιξε την πόρτα άγνωστου σπιτιού και φιλοξενήθηκε στον καναπέ του σαλονιού μετά από έξοδο στην οποία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αποδείχθηκε πως είχαν χιούμορ. Αφότου το πρωί εντόπισαν τον άγνωστο εισβολέα, τον ξύπνησαν ζητώντας εξηγήσεις αλλά και την ταυτότητά του.

Όπως διηγήθηκε και ο ίδιος σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, «είδα πάνω από το κεφάλι μου ένα άγνωστο ζευγάρι να με ρωτά τι κάνω σπίτι τους». Ο εισβολέας θεώρησε πως βρισκόταν στο σπίτι που τα έπινε και αφότου έφαγε κάτι που βρήκε, βολεύτηκε στον καναπέ.

«"Ποιος είσαι;" με ρωτούσε ένα ζευγάρι και απάντησα "Τι λες; Ήμουν στο πάρτι χθες το βράδυ''. "Δεν είχαμε κανένα πάρτι χθες" μου ανταπάντησε» διηγείται. Και κάπως έτσι άρχισαν όλοι μαζί να γελούν ενώ του προσέφεραν μια κούπα τσάι και ένα τσιγάρο για να συνέλθει.

Θυμήθηκε πως έφυγε από το πάρτι για να πάρει ταξί αλλά τελικά βρέθηκε στο ξένο σπίτι θεωρώντας πως επέστρεψε στο πάρτι. «Ευτυχώς που αυτή η γυναίκα είναι από την Γλασκόβη» σχολιάζει γελώντας για την τύχη του να βρει τόσο ανοιχτόμυαλους ιδιοκτήτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ