Οι «Times» μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό της Κολωνίας και έδειξαν λάθος φωτιά!
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους αναγνώστες της αμερικανικής εφημερίδας The New York Times η οποία ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας αντί για την Παναγία των Παρισίων.
Συγκεκριμένα, προκειμένου να καλύψει την πυρκαγιά που κατέστρεψε την Παναγία των Παρισίων, η αμερικανική εφημερίδα The New York Times δημοσιοποίησε ένα ρεπορτάζ βίντεο. Ωστόσο, στη θέση του διάσημου ναού του Παρισιού, εμφανίστηκε μια φωτογραφία του καθεδρικού της Κολωνίας.
Το βίντεο, που μεταδόθηκε μέσω Facebook το βράδυ της Δευτέρας, αποσύρθηκε αργότερα από τη σύνταξη της εφημερίδας.
Ωστόσο ορισμένοι χρήστες της σελίδας επισήμαναν το μπέρδεμα. Ανάμεσά τους, ορισμένοι που αρκέστηκαν να υπενθυμίσουν ότι επρόκειτο για τον καθεδρικό της Κολωνίας, ενώ άλλοι αντέδρασαν με ειρωνεία στο λάθος: «Ο καθεδρικός μας είναι μια χαρά, ευχαριστούμε!».
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54
Μαρινάκης: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος με τους αγρότες όταν συμβαίνουν επιθέσεις σε αστυνομικούς
16:50
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
16:45