ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπιλ Κλίντον, το Κάμα Σούτρα και η τυχαία συνάντηση με δημοσιογράφο του ΒBC

Ο Μπιλ Κλίντον, το Κάμα Σούτρα και η τυχαία συνάντηση με δημοσιογράφο του ΒBC
(AP Photo/Carlos Giusti)

Σε μια αποκάλυψη για τον Μπιλ Κλίντον προχώρησε η δημοσιογράφος του BBC Emily Maitlis, η οποία δήλωσε πως κάποτε είχε δει τον πρώην πλανητάρχη να ξεφυλλίζει το… Κάμα Σούτρα σε κάποιο κατάστημα δώρων ξενοδοχείου.

Η παρουσιάστρια του βρετανικού κρατικού καναλιού είπε πως είδε τυχαία τον Κλίντον, μετά από μια ημέρα συνεντεύξεων.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, αρχικά νόμιζε πως ο Μπιλ Κλίντον διάβαζε κάποιο… βαρυσήμαντο βιβλίο ιστορίας αλλά στη συνέχεια κατάλαβε πως είχε στα χέρια του ένα αντίτυπο του αρχαίου ερωτικού κειμένου.

«Κοιτούσα προς το μέρος του και πήρε στα χέρια του ένα βιβλίο και σκέφτηκα: “δεν μοιάζει με βιβλίο ιστορίας αυτό”. Κοίταξα λίγο πιο προσεκτικά και σκέφτηκα: “Δεν μοιάζει να έχει κείμενο αλλά κάτι μου θυμίζει”. Και μετά κατάλαβα ότι είχε στα χέρια του ένα αντίτυπο του Κάμα Σούτρα» είπε η ίδια, και συνέχισε: «Το κοιτούσε μέσα σε κατάστημα με δώρα σε ξενοδοχείο. Και στη συνέχεια σκέφτηκα: “Oκ, μάλλον έχει έρθει η ώρα να κάνω μια γρήγορη έξοδο”».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για άλλους φιλοξενούμενους που είχε στην εκπομπή της, όπως ο Kiefer Sutherland, αλλά και τη συνάντησή της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως είπε, πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τραμπ τής μίλησε για τη μικροβιοφοβία του.

«Ήρθε προς το μέρος μου και μού έδωσε το χέρι του. Σοκαρίστηκα γιατί είχα ακούσει για τη μικροβιοφοβία του και γνώριζα πως δεν συμπαθούσε τις χειραψίες. Του είπα “α, νόμιζα πως έχετε μικροβιοφοβία”. Και μου απάντησε: “Όχι, όχι με εσένα… Με αυτούς δεν θέλω να ανταλλάσσω χειραψίες”» είπε η δημοσιογράφος, λέγοντας πως ο Τραμπ εννοούσε πως δεν θέλει να δίνει το χέρι του στους συνεργάτες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ