ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανός οικοδόμος έχει γίνει σελέμπριτι του διαδικτύου – Είναι «φτυστός» ο Τραμπ

Αμερικανός οικοδόμος έχει γίνει σελέμπριτι του διαδικτύου – Είναι «φτυστός» ο Τραμπ

Είναι «φτυστός» ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και το εκμεταλλεύεται… δεόντως. Για έναν 58χρονο άνδρα από το Λονγκ Μπιτς ο λόγος, ο οποίος έχει μετατραπεί σε διασημότητα του διαδικτύου, λόγω των βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς, στα οποία υποδύεται τον Αμερικανό μεγιστάνα με μεγάλη επιτυχία.

Ο Νεοϋορκέζος οικοδόμος Τόμας Μάντι πέρα από την ολόιδια εμφάνιση –με το μαλλί, την πληθωρική παρουσία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να είναι ‘αντιγραφή’ του Τραμπ- μιμείται στην εντέλεια τον τρόπο έκφρασης, ομιλίας, αλλά και τις κινήσεις του Τραμπ.

Τα βίντεο που ανεβάζει γίνονται viral ταχύτατα, με το τελευταίο, στο οποίο εκφωνεί ένα λόγο ως… άλλος Τραμπ, να έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια views μέσα σε δέκα μέρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μάντι ξεκίνησε να μιμείται τον Τραμπ από το 2015, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία. Το τελευταίο κλιπ, όμως, το οποίο τραβήχτηκε πριν από δέκα μέρες, όταν έκανε ένα διάλειμμα από τη δουλειά του και ήθελε να διασκεδάσει τους συναδέλφους του, ήταν από ότι φαίνεται και το πιο πετυχημένο μέχρι στιγμής.

«Έχω πολύ πιο αστεία βιντεάκια από αυτό. Κάποιος με πολλούς followers θα πρέπει να το κοινοποίησε στο Twitter και γι' αυτό πήρε φωτιά», είπε ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και νυν οικοδόμος στη βρετανική εφημερίδα.

Όπως αποκάλυψε, η ομοιότητά του με τον Τραμπ και η ικανότητά του να τον μιμείται έχουν την θετική και την αρνητική πλευρά τους.

Από τη μία μεριά, ο 58χρονος βγάζει αρκετά χρήματα με εμφανίσεις σε πάρτι, γάμους και άλλες συγκεντρώσεις, όπου τον καλούν να δώσει σόου. Από την άλλη μεριά όμως, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, η παρουσία του τραβάει όλα τα βλέμματα.

«Όταν πήγα στην Ιταλία με τη γυναίκα μου το 2017, δεκάδες τουρίστες, κυρίως από την Ασία, με τραβούσαν φωτογραφία. Ήταν πεπεισμένοι ότι έβλεπαν μπροστά τους τον Τραμπ!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ