Μωρό δύο μηνών πέθανε εν ώρα πτήσης με προορισμό την Αυστραλία
Ένα μωρό δύο μηνών πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Περθ της Αυστραλίας, το πρωί της Δευτέρας.
Η αεροπορική εταιρεία AirAsia επιβεβαίωσε το θάνατο του βρέφους, μετά την επείγουσα έκκληση του πληρώματος για ιατρική βοήθεια και την εξέταση του μωρού από την ιατρική ομάδα, μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ.
«Η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και σύμφωνα με τη διαδικασία, το πλήρωμα ζήτησε ιατρική βοήθεια κατά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ», δήλωσε εκπρόσωπος της AirAsia.
Οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν δώσει περαιτέρω ενημέρωση για το γεγονός. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19