ΚΟΣΜΟΣ

Παιδόφιλος κανίβαλος σκότωσε 21χρονο και έφαγε το πτώμα με την 12χρονη «κοπέλα» του

Παιδόφιλος κανίβαλος σκότωσε 21χρονο και έφαγε το πτώμα με την 12χρονη «κοπέλα» του
Pixabay

Ένας 22χρονος Ρώσος παιδόφιλος ο οποίος είχε συλληφθεί καθώς, όπως ομολόγησε, σκότωσε έναν 21χρονο και έφαγε το πτώμα του μαζί με την 12χρονη «κοπέλα του», πέθανε πριν από την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Ο Arkady Zverev ομολόγησε πως δολοφόνησε τον Alexander Popovich τον Απρίλιο του 2018 και στη συνέχεια έφαγε το πτώμα του μαζί με την ανήλικη, την οποία παρουσίασε ως σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, ο Zverev έπεσε σε κώμα πριν από τέσσερις μήνες έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο κελί του στη φυλακή. Άφησε ωστόσο την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

Η μητέρα του θύματος, Galina Popovich, τόνισε: «Υπάρχει κάρμα τελικά και πήρε την απόφασή του».

Όταν συνελήφθη, ο 22χρονος είχε περιγράψει στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας πως σκότωσε τον 21χρονο, στη συνέχεια του έβγαλε το μάτι και μαγείρεψε το κεφάλι του.

Το σπίτι της φρίκης:

Η νεαρή, την οποία ο ίδιος αποκαλούσε «κοπέλα του», ανέφερε στις Αρχές πως εκείνη τηγάνισε την καρδιά του θύματός του και την έφαγε, όπως και το μυαλό του.

Ο παιδόφιλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο:

Ο 22χρονος κατηγορείτο για δολοφονία, ενώ αναμενόταν να του ασκηθεί δίωξη και για βιασμό ανηλίκου πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Η 12χρονη έχει μεταφερθεί σε αναμορφωτήριο, όμως, οι Αρχές δεν μπορούν να την κατηγορήσουν για κανιβαλισμό καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι πολύ μικρή.

Η ανήλικη, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχθηκε ότι συμμετείχε και στη δολοφονία του 21χρονου.

Η μητέρα του θύματος σημείωσε πως ο 22χρονος «φάνηκε να λυπάται για την πράξη του, αλλά η μαθήτρια όχι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ