ΚΟΣΜΟΣ

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα, πήγαν στο ίδιο σχολείο αλλά γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μετά από 18 χρόνια

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα, πήγαν στο ίδιο σχολείο αλλά γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μετά από 18 χρόνια
Facebook/Shauna Gracey

Ένα καλογραμμένοσενάριο ρομαντικής ταινίας θυμίζει η ζωή της Shauna Gracey και του Tom Maguire που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και αυτό γιατί οι δυο τους έχουν απίστευτα πολλά κοινά, με εντυπωσιακότερο το ότι γεννήθηκαν την ίδια μέρα και στο ίδιο μαιευτήριο στις 22 Δεκεμβρίου του 1992.

Επίσης, οι μελλόνυμφοι, που ζουν στο Γουίνγκαν της Αγγλίας εκτός του ότι γεννήθηκαν την ίδια ημέρα, πήγαιναν στο ίδιο δημοτικό σχολείο, αλλά σε διαφορετικές τάξεις. Δεν είχαν γνωριστεί ποτέ μεταξύ τους, παρά τις έντονες προσπάθειες της… μοίρας.

Τελικά, το 2010 βρέθηκαν σε πάρτι κοινού τους φίλου και άρχισαν να συζητούν για όλα τα κοινά που έχουν, με τον Tom να ερωτεύεται επιτόπου την Shauna. Εκείνη όμως, δεν ένιωσε κατευθείαν το ίδιο και παρά τις πιέσεις του πλέον συντρόφου της, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να παραδεχθεί τα δικά της συναισθήματα.

Το 2011, όταν και οι δύο ήταν μόλις 19 ετών, αποφάσισαν να είναι μαζί. Όσο περνούσε ο καιρός και γνωρίζονταν όλο και περισσότερο, ανακάλυψαν πως γεννήθηκαν την ίδια ημέρα, στο ίδιο μέρος, με μερικές ώρες διαφορά, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Mirror.

4 copy copy copy


Πηγή: Facebook/Shauna Gracey

Σήμερα, έχουν δύο παιδιά και ετοιμάζονται να παντρευτούν στις 4 Μαΐου, υποστηρίζοντας ότι είναι «μοιραίο» να είναι μαζί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ