ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια συνέχισε να κάνει σεξ με μαθητή της και μετά τη σύλληψή της

Καθηγήτρια συνέχισε να κάνει σεξ με μαθητή της και μετά τη σύλληψή της
AP PHOTO

Μετανιωμένη για τις πράξεις της δηλώνει πλέον η Μπριάν Άλτις η οποία συνελήφθη το 2015 επειδή είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις ανήλικους μαθητές της.

Η 39χρονη μετά τον εγκλεισμό της σε φυλακή της Γιούτα, περιμένει τώρα την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το δεύτερο αίτημά της για πρόωρη αποφυλάκιση.

Σύμφωνα με το Desert News, η εκπαιδευτικός υποστηρίζει πως έχει ωριμάσει και πιστεύει πως δεν θα κάνει ξανά τα ίδια λάθη.

Η ίδια έχει παραδεχθεί την ενοχή της για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Μάλιστα, η σχέση με τον έναν νεαρό συνεχίστηκε ενώ εκείνη ήταν έξω με εγγύηση, μετά την αρχική σύλληψή της, και ενώ είχε γίνει γνωστή η "αρρωστημένη" δράση της.

Σημειώνεται ότι η Άλτις κινδυνεύει με 2 έως 30 χρόνια κάθειρξης.

Κατά την εξέταση του αιτήματός της ενώπιον της ειδικής επιτροπής, η καθηγήτρια τόνισε ότι έχει ολοκληρώσει δύο προγράμματα για τη σεξουαλική επιθετικότητα στη φυλακή, ενώ έχει αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ζητήσει βοήθεια.

«Έκανα αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Από την αναγνώριση έρχεται η αλλαγή. Συνεχίζω σε αυτό το μονοπάτι. Απολογούμαι για το γεγονός πως δεν έπαιξα τον ρόλο που έπρεπε στην ζωή αυτών των παιδιών. Δυστυχώς είναι ένα μέρος της ιστορίας που δεν μπορώ να σβήσω. Δεν ήθελα να είμαι αυτός ο άνθρωπος. Τώρα είμαι σίγουρο και έχω πίστη πως θα συμπεριφερθώ καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση της έδρας, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ