ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία

ΗΠΑ: Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Το πτώμα ενός 5χρονου αγοριού, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί την προηγούμενη βδομάδα, εντοπίστηκε σε ρηχό τάφο την Τετάρτη. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη των γονέων του για τη δολοφονία του ανηλίκου.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε την εξαφάνισή του. «Έχουμε ένα παιδί που αγνοείται» είπε. «Ξύπνησα το πρωί και δεν ήταν εκεί».

Ο πατέρας είπε στην υπηρεσία εκτάκτων κλήσεων ότι είχε βάλει τον μικρό για ύπνο το περασμένο βράδυ αλλά το πρωί δεν τον βρήκε. Στη συνέχεια είπε ότι έψαξε όλο το σπίτι και τη γειτονιά αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει.

Ακολούθησαν έρευνες της αστυνομίας ακόμη και με drones και σκυλιά, οι οποίες τελικά επικεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Ο πατέρας του παιδιού όταν μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, είπε ότι ήταν εξαιρετικά ανήσυχοι για τον μικρό: «AJ σε παρακαλώ γύρνα σπίτι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

HPA

Οι γονείς του 5χρονου/Πηγή: Crystal Lake Police Department/CNNi

Σύμφωνα με το CNNi, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι γονείς του μικρού Andrew «AJ» Freund από το Ιλινόις ανακρίθηκαν, μετά από στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που διεξήχθη στα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι γονείς, Andrew Freund Sr. and JoAnn Cunningham, κατά τη διαδικασία παρείχαν πληροφορίες που οδήγησαν τελικά στην ανακάλυψη του μικρού AJ σε κοντινή περιοχή από το σπίτι.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του αγοριού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Στο παρελθόν υπήρξαν αναφορές για αμέλεια και υποψίες για κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας. Οι κοινωνικοί λειτουργοί, όμως δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν τα αδικήματα.

Με πληροφορίες από: Missing Illinois boy AJ Freund found dead and his parents are charged with murder, by Eric Levenson, CNN

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ