Μαδρίτη: Οι Femen «εισέβαλαν» σε προεκλογική συγκέντρωση του ακροδεξιού κόμματος Vox
Τρεις γυμνόστηθες γυναίκες, που είχαν γραμμένο στο σώμα τους το σύνθημα «Αυτό δεν είναι πατριωτισμός, είναι φασισμός», διέκοψαν την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ακροδεξιού κόμματος Vox, που ήταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Μαδρίτης.
Οι γυναίκες, μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, κατάφεραν να ανέβουν στην εξέδρα, στην Πλάθα δε Κολόν, προτού να τις απομακρύνουν οι άνδρες της ασφάλειας.
Μια εκπρόσωπος του κινήματος, που εδρεύει στο Παρίσι, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μια πρωτοβουλία της Femen.
Το Vox, το ένα από τα πέντε κόμματα που εκτιμάται ότι θα εισέλθουν στο κοινοβούλιο, στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, θα είναι το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που εκλέγει βουλευτές από το 1982.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: AP Photo/Bernat Armangue
Photo 2/4
Πηγή: AP Photo/Bernat Armangue
Photo 3/4
Πηγή: Screengrab
Photo 4/4
Πηγή: Screengrab
ΕΛΛΑΔΑ
Οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα: Μέλη καρναβαλικού πληρώματος επιτέθηκαν σε έναν άνδρα και μια γυναίκα
09:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διήμερη επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Ουάσινγκτον: Συνάντηση με Ρούμπιο και επαφές με αξιωματούχους
09:05
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Φυτό που επιβιώνει από την εποχή των δεινοσαύρων ανακαλύφθηκε στην Αμαζονία του Περού
09:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram, Πάβελ Ντούροφ - Τι ερευνούν οι ρωσικές αρχές
08:49
ΚΟΣΜΟΣ