Αυτή είναι η πιο όμορφη «αμαζόνα» του Πούτιν
Η Άννα Χράμτσοβα αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας, σε διαγωνισμό που ψήφισαν περισσότεροι από 57.000 πολίτες.
Η 31χρονη παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού είναι μέλος των «αμαζόνων» της Εθνικής Φρουράς που δίνουν λόγο απευθείας στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η Χράμτσοβα έχει προϊστορία όπως και η οικογένεια της στις ένοπλες δυνάμεις καθώς ο πατέρας της βρίσκεται στο στρατό για 30 χρόνια, ενώ η μητέρα της είναι στο σώμα ασφαλείας, με την ίδια να δηλώνει υπερήφανη που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση.
Στην αρχή της καριέρα της, η Χράμτσοβα υπηρέτησε στην αστυνομία πριν «μετακομίσει» στην Εθνική Φρουρά του Πούτιν που ιδρύθηκε το 2016 για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και την προστασία της δημόσιας τάξης.
«Έχω ακούσει κι εγώ αυτά τα αστεία για τις ξανθιές αλλά τα αγνοώ και απλά εκτελώ τη θητεία μου με στιλ» δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια.
Σημειώνεται πως στο διαγωνισμό συμμετείχαν όσες γυναίκες της Εθνικής Φρουράς δέχθηκαν να αναρτήσουν την «καλύτερή τους φωτογραφία» και το βιογραφικό τους.
Tα Jumbo αλλάζουν ξανά για να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό
08:17
Τουλάχιστον 13 νεκροί και 21 τραυματίες στο Λίβανο από ισραηλινά πλήγματα
08:06
ΗΠΑ: Προχωρούν σε πώληση όπλων αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων σε συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή
07:56
Πολιτικές εξελίξεις προαναγγέλλει η Καρυστιανού: Ο Μάιος θα είναι ιστορικός για το κίνημά μας
07:47