ΚΟΣΜΟΣ

Ο άστεγος πρώην της ζούσε στη σοφίτα της και τον πρόδωσε το κάθισμα της τουαλέτας

Ο άστεγος πρώην της ζούσε στη σοφίτα της και τον πρόδωσε το κάθισμα της τουαλέτας
Allegheny County Jail

«Συγκατοικούσε» με τον πρώην της χωρίς όμως εκείνη να το γνωρίζει. Η άτυχη γυναίκα από το Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ, ανησυχούσε πως η ίδια αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ή ότι είχε… φαντάσματα, λεπτό όμως δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι κάποιος ζει στη σοφίτα της και μάλιστα την παρακολουθούσε! 

Το γεγονός πως είχε εναντίον του περιοριστικά μέτρα ουδόλως πτόησε τον Cary Michael Cocuzzi, ο οποίος όχι μόνο κρυβόταν στο σπίτι της αλλά είχε και το θράσος να εμφανιστεί μπροστά της μέσα στο υπνοδωμάτιο της.

Αξιοσημείωτο είναι πως η γυναίκα είχε καταλάβει πως κάποιος είναι μέσα στο σπίτι της όταν βρήκε το κάθισμα της τουαλέτας σηκωμένο χωρίς να έχει δεχθεί κάποια επίσκεψη. Νωρίτερα είχε βρει μια κουβέρτα εκεί που δεν έπρεπε αλλά θεώρησε πως η αστυνομία θα την περνούσε για τρελή.

«Αυτό θα με επηρεάζει σε όλη μου τη ζωή. Είχα επιλέξει να μην δώσω σημασία στο ένστικτό μου, δεν ήθελα να με περάσουν για τρελή αλλά εν τέλει κατάλαβα πως θα πρέπει να έχω περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα» λέει η ίδια.

Ο Cary Michael Cocuzzi είχε κατά το παρελθόν προσπαθήσει να την κακοποιήσει και μετά από το περιστατικό εκείνο η νεαρή γυναίκα κατάφερε και πήρε περιοριστικά μετρά εναντίον. Όταν άκουσε ένα θόρυβο πριν λίγες μέρες θεώρησε ότι ήταν η γάτα της αλλά έκπληκτη τον είδε να στέκεται στη μέση του δωματίου της. Την άρπαξε από το πρόσωπο αλλά εκείνη κατάφερε να διαφύγει, να βγει στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια.

Το ευτύχημα είναι πως την ώρα του συμβάντος δεν ήταν στο σπίτι οι δύο κόρες της όμως πλέον ανησυχεί για το τι θα συμβεί όταν αποφυλακιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ