Υπόθεση Κασόγκι: Αυτοκτόνησε σε φυλακή της Τουρκίας ο ένας από τους δύο «κατασκόπους»
Το ένα από τα δύο πρόσωπα, που κρατούνταν στην Τουρκία ως ύποπτα με την κατηγορία της κατασκοπείας για λογαριασμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αυτοκτόνησε στη φυλακή, όπως έγινε γνωστό από τον τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Haberturk και επιβεβαιώθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο από δικαστική πηγή.
«Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είχαν ομολογήσει πως κατασκόπευαν Άραβες υπηκόους», δήλωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος, προσθέτοντας πως «η Τουρκία ερευνά αν η άφιξη στη χώρα τού ενός εξ αυτών συνδέεται με το φόνο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι».
Ο άνδρας που αυτοκτόνησε είχε συλληφθεί μαζί με το δεύτερο ύποπτο πριν από δέκα ημέρες. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ήταν ύποπτος για «πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία».
Δύο Silver Βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026
12:09
Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη ανοιχτά της Νάξου - Φορούσε στολή δύτη και βατραχοπέδιλα
12:01
Μία σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση στο Αιγάλεω - 741 πρόστιμα από την αρχή του έτους
11:57
«Ανησυχώ πολύ»: Ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα σχέδιο για τη διαχείριση της ΑΙ
11:50