ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή η σωφρονιστική υπάλληλος που έκανε σεξ με κρατούμενο στο κελί του

Στη φυλακή η σωφρονιστική υπάλληλος που έκανε σεξ με κρατούμενο στο κελί του
YouTube/ Screenshot

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε δικαστήριο της Αγγλίας σε μία σωφρονιστική υπάλληλο και σε έναν κρατούμενο, για την ερωτική σχέση και τις σεξουαλικές επαφές που διατηρούσαν για περισσότερο από ένα χρόνο μέσα στο ίδρυμα.

Η 26χρονη Έμιλι Γουάτσον εργαζόταν στις φυλακές του Ρέξαμ, όταν άρχισε να έρχεται πιο κοντά με τον Τζον ΜακΓκι, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή οκτώ ετών για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, o κρατούμενος ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε πως η σχέση του με τη σωφρονιστική υπάλληλο άρχισε τον Οκτώβριο του 2017, ενώ η Γουάτσον δήλωσε ένοχη και ερωτευμένη με τον ΜακΓκι.

Σε αρκετές περιπτώσεις, έκαναν virtual sex μέσω του Face Τime, ενώ η Γουάτσον τού έστελνε αρκετές γυμνές φωτογραφίες και videos της. Μετά από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως μόνο σε ένα μήνα, είχαν μιλήσει τηλεφωνικά 96 φορές.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η 26χρονη τον επισκεπτόταν αρκετά συχνά στο κελί του όπου τουλάχιστον δύο φορές τού έκανε στοματικό έρωτα, ενώ άλλη μία είχαν ολοκληρωμένη επαφή.

Η μεταξύ τους επικοινωνία γινόταν μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο μάλιστα είχε προμηθεύσει τον κρατούμενο η υπάλληλος των φυλακών και το είχε κρυμμένο σε ένα playstation. Προκειμένου, δε, να μπορεί να το ξεβιδώνει, του είχε πάρει και ένα στυλό που γινόταν κατσαβίδι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ