Φλόριντα: Συνελήφθησαν και απολύθηκαν γιατί έφτυναν στο φαγητό αστυνομικών (pics)
Την απέχθειά τους στα όργανα της τάξεως ήθελαν να δείξουν τρεις εργαζόμενοι σε ένα εστιατόριο σε πόλη της Φλόριντα και επέλεξαν να το κάνουν φτύνοντας στο φαγητό δύο αστυνομικών, τακτικών θαμώνων.
Τα θύματά τους ήταν σε υπηρεσία και σταμάτησαν στο εστιατόριο για διάλειμμά. Μόνο που κάποιος δεν ανέχθηκε την πράξη των τριών σερβιτόρων και ενημέρωσε ανώνυμα τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.
Το βίντεο από το χώρο προετοιμασίας επιβεβαίωσε την καταγγελία και οι τρεις νέοι όχι μόνο απολύθηκαν αλλά ενημερώθηκε άμεσα και το αστυνομικό τμήμα. Δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το εστιατόριο και έλεγξαν το βίντεο ενώ στη συνέχεια ανέκριναν την 16χρονη Μόλι και τους 17χρονους Άλεξ και Λόγκαν. Και οι τρεις είναι μαθητές λυκείου.
Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα πρώτου και τρίτου βαθμού ενώ μεταφέρθηκαν στο αναμορφωτήριο.
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια πράξη και κανείς δεν πρέπει να το ανέχεται» δήλωσε σχετικά ο σερίφης.
Έρχονται μέτρα για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια - Φρένο στα σενάρια για Επίδομα Πάσχα
14:31
Από την Έλλειψη Ταλέντου στη Δημιουργία Ταλέντου
14:30
Το Ιράν κάνει «ό,τι καλύτερο μπορεί» για τον διορισμό νέου ανώτατου ηγέτη, λέει μέλος του Συμβουλίου των Ειδικών
14:27
«Φλέγεται» η Μέση Ανατολή: Αναχαίτιση πυραύλου στην Τουρκία - Θρίλερ με το πλοίο στη Σρι Λάνκα
14:25