ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: 26χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει την 83χρονη σύντροφό του με «όπλο» το σεξ

Βρετανία: 26χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει την 83χρονη σύντροφό του με «όπλο» το σεξ
THAMES VALLEY POLICE

Ένα καταχθόνιο σχέδιο που συμπεριλάμβανε ακόμα και δολοφονίες φέρεται να έστησε ένας 26χρονος προκειμένου να πλουτίσει. Αποφάσισε να κάνει σχέση με μία γυναίκα, κατά 57 χρόνια μεγαλύτερή του, και να την πείσει να αλλάξει τη διαθήκη της πριν τελικώς τη σκοτώσει.

Ο Benjamin Field, γιος ιερέα, συνελήφθη από την αστυνομία της Αγγλίας και παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την 83χρονη Ann Moore-Martin, όμως αρνήθηκε πως σχεδίασε μαζί με το "μάγο' φίλο του, Martyn Smith, τη δολοφονία της.

Η 83χρονη είχε παραδεχθεί σε συγγενικό της πρόσωπο της πως ήταν ερωτευμένη με τον νεαρό και είχαν σχέση. «Μιλούσε σαν υπνωτισμένη γι΄ αυτόν», ανέφερε στις Αρχές η Gillian Moore-Martin.

Ο νεαρός κατηγορείται από τις Αρχές πως μαζί με τον Smith αποφάσισαν να ξεγελάσουν την 83χρονη και στη συνέχεια να την σκοτώσουν κάνοντας το θάνατό της να φανεί σαν ατύχημα. Μερικές από τις ιδέες τους ήταν να πουν ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ, ότι έπεσε από τις σκάλες ή πνίγηκε με τη μασέλα της.

Οι δύο νεαροί φαίνεται πως απέσπασαν σημαντικά ποσά από την ηλικιωμένη με διάφορες προφάσεις, όπως η αγορά ενός αυτοκινήτου ή η δωρεά σε κάποιον αναξιοπαθή.

Παράλληλα, οι Αρχές τούς κατηγορούν και για τη δολοφονία ενός ακόμη ηλικιωμένου και γείτονα της Gillian, του 69χρονου Peter Farquhar.

 106750860 peter farquhar family approved 2

Ο 69χρονος Peter Farquhar/Πηγή: THAMES VALLEY POLICE

Οι δράστες φέρεται να έπνιξαν τον 69χρονο, ενώ στην περίπτωση της 83χρονης επιχείρησαν να τη σκοτώσουν με διάφορα μέσα. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πάντως πως πέθανε από φυσικά αίτια...

Η δολοφονία του Farquhar έγινε τον Οκτώβριο του 2015, ενώ αυτή της Moore-Martin το Μάιο του 2017.

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ