ΚΟΣΜΟΣ

Κτήνος άφησε έγκυο και βίασε την ανήλικη κόρη του πάνω από 1.800 φορές

Κτήνος άφησε έγκυο και βίασε την ανήλικη κόρη του πάνω από 1.800 φορές

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τις αρρωστημένες πράξεις ενός πατριού στην Αυστραλία, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του για έξι ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το άτυχο κοριτσάκι είχε πέσει θύμα βιασμού από το ανθρωπόμορφο «τέρας» για περισσότερες από 1.800 φορές, ζώντας τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Η ανήλικη έπεσε για πρώτη φορά θύμα των διεστραμμένων ορέξεων του πατριού της όταν ήταν 10 ετών, αδυνατώντας να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση για έξι ολόκληρα χρόνια. Μέχρι που μια μέρα κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι – κολαστήριο και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ένα χρόνο μάλιστα πριν δραπετεύσει από το σπίτι της φρίκης όπου ζούσε με τη μητέρα και τον πατριό της, η ανήλικη γέννησε το παιδί του κατά συρροή βιαστή της, παρά το γεγονός ότι αυτός είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να προκαλέσει αποβολή, χτυπώντας την στην κοιλιακή χώρα.

Ακόμα και οι δικαστές «ανατρίχιασαν» στο άκουσμα των ειδεχθών λεπτομερειών της ειδεχθούς υπόθεσης, καταδικάζοντας τελικά το διεστραμμένο άνδρα με φυλάκιση 15 ετών χωρίς καμία δυνατότητα αναστολής.

Μυστήριο πάντως εξακολουθεί να αποτελεί το κατά πόσο η μητέρα της ανήλικης κοπέλας γνώριζε για τον καθημερινό εφιάλτη της κόρης της, με την 17χρονη πλέον κοπέλα να υποστηρίζει στην κατάθεσή της, ότι ο πατριός της την βίαζε κάθε φορά που η μητέρα της έλειπε για δουλειές, ενώ υπάρχουν αναφορές και για κακοποίηση της γυναίκας από το σύζυγό της, χωρίς ωστόσο αυτές να στοιχειοθετηθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ