Οι Ισλαμιστές απειλούν με αιματοκύλισμα τη Eurovision
Σε βίντεο διάρκεια ενός λεπτού και 33 δευτερολέπτων η Ισλαμική Τζιχάντ απειλεί με επιθέσεις κατά στρατηγικών στόχων του Ισραήλ, αλλά και με ενδεχόμενο χτύπημα κατά της διοργάνωσης της Eurovision.
Στο οπτικό υλικό η οργάνωση της παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ φαίνεται να απειλεί το Ισραήλ ότι μέσα σε λίγες ημέρες θα χτυπήσουν το διεθνές αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» και έναν πυρηνικό αντιδραστήρα.
Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση αναφέρει ότι «θα αποτρέψουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision» καθώς όπως έγραψαν, θα τραβούσε την προσοχή από το παλαιστινιακό πρόβλημα.
Το βίντεο μεταδόθηκε από τους Times του Ισραήλ, ενώ μεταξύ άλλων στόχων η Ισλαμική Τζιχάντ απειλεί το λιμάνι της Ασντόντ και τα διυλιστήρια της Χάιφα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στους 41 οι νεκροί από το αεροπορικο δυστύχημα στη Ρωσία
Κτηματαγορά: «Φρενάρει» η μόδα των βραχυχρόνιων μισθώσεων
120 δόσεις: Τα μυστικά της νέας ρύθμισης για τις οφειλές στην εφορία
ΠΟΥ: Περισσότεροι από 1.300 θάνατοι συνδέονται με τον καύσωνα στην Ευρώπη
18:11
Συνελήφθη 76χρονος για πυρκαγιά από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας
18:02
«Καρφιά» Κασσελάκη σε Τζάκρη: Εγώ ζήτησα να παραιτηθεί - Δεν έχουμε χώρο για προσωπικές φιλοδοξίες
17:53
Φωτιά στην Καλλιθέα: Με εγκαύματα στο πρόσωπο και παροχή οξυγόνου δύο εθελοντές πυροσβέστες
17:46