ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ κατά Σάμουελ Τζάκσον στο Twitter

Ντόναλντ Τραμπ κατά Σάμουελ Τζάκσον στο Twitter
REUTERS/Brian Snyder

Η προεκλογική εκστρατεία και οι διαμάχες του Ντόναλντ Τραμπ με επώνυμους Αμερικάνους συνεχίζονται. Αυτή τη φορά στόχος του εκκεντρικού μεγιστάνα έγινε ο ηθοποιός Σάμουελ Τζάκστον, με ένα tweet.

«Δεν ξέρω ποιος είναι είναι ο Σάμουελ Τζάκσον , δεν έχω παίξει ποτέ γκολφ μαζί του. Πιστεύω πως κάνει πολλές διαφημίσεις. Είναι βαρετός, δεν είμαι οπαδός του», έγραψε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ αναφερόταν σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Τζάκσον, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός ερωτώμενος για τη σχέση του με τον Τραμπ είπε πως παίζουν γκολφ μαζί και πως τον κερδίζει καθώς εκείνος «δεν κλέβει».

Μάλιστα ο Τζάκσον κατηγόρησε τον Τραμπ πως τον έχει κάνει μέλος σε μια λέσχη γκολφ παρά τη θέλησή του, από όπου πρόσφατα του ζητήθηκε να πληρώσει την συνδρομή.

Έτσι ο Τζάκσον προστέθηκε στη λίστα εκείνων που έχουν κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ πως «κλέβει στο γκολφ». Επίσης, εγινε και μέλος της λίστας των ανθρώπων που έχουν ακούσει τα εξ αμάξης από τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων μέσω Twitter.

Σε αυτούς εκτός από τους συνυποψήφιους του περιλαμβάνονται και διάσημοι όπως η Σερ, η ηθοποιός Ρόζι Ο’Ντόνελ και ο κωμικός Ράσελ Μπραντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ