ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν: Ο Γερμανός παιδόφιλος δεν είναι ο ύποπτος που εξετάζουν οι Αρχές

Ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν: Ο Γερμανός παιδόφιλος δεν είναι ο ύποπτος που εξετάζουν οι Αρχές
AP Photo/Paulo Duarte

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν. Νεότερες πληροφορίες για την έρευνα αναφέρουν πως ο Γερμανός παιδόφιλος Μάρτιν Νέι, δεν είναι ο ύποπτος που εξετάζουν οι Αρχές για την απαγωγή του παιδιού.

Η Correio da Manha, με αφορμή της συμπλήρωση 12 ετών από την εξαφάνιση της μικρής είχε αποκαλύψει πως οι ερευνητές έχουν στοιχεία για έναν άνδρα που φέρεται να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση. Το περιοδικό, όμως, δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου.

Ο 48χρονος Γερμανός Νέι σκιαγραφήθηκε, όμως, ως ο άνδρας που ερευνάται. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

«Ένας Γερμανός παιδόφιλος, ο οποίος εκτίει ισόβια ποινή για τη δολοφονία τριών παιδιών και την σεξουαλική εκμετάλλευση πολλών άλλων, κατονομάστηκε από τα βρετανικά μέσα ως ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση Μακάν. Ωστόσο, δεν είναι ο νέος ύποπτος που εξετάζει η αστυνομία του Πόρτο», αναφέρουν σημερινές πληροφορίες, όπως αναφέρει η Mirror.

Capture

Ο Γερμανός παιδόφιλος

Ο Γερμανός δολοφόνος, γνωστός και ως «μασκοφόρος άνδρας», είχε σπείρει τον τρόμο στον Φάρο της Πορτογαλίας τη δεκαετία του ’90.

Οι Πορτογαλικές Αρχές δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ