ΚΟΣΜΟΣ

Γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ

Γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ
(Dominic Lipinski/Pool via AP)

Σε εξέλιξη είναι ο τοκετός για την γέννηση του πρώτου παιδιού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπως επιβεβαίωσαν πηγές από το Παλάτι. 

Η δημοσιογράφος Ρίανον Μιλς του Sky News έγραψε στο Twitter ότι η Μέγκαν είχε τις πρώτες ωδίνες νωρίτερα το πρωί και ότι ο Χάρι είναι δίπλα της.

Ο 34χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η 37χρονη Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μια παραμυθένια τελετή στην κατοικία της βασίλισσας στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας.

Ωστόσο το παιδί δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

Δεν είναι γνωστό εάν η Μαρκλ είναι σε μαιευτήριο ή στο Παλάτι, ενώ το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως δεν θα υπάρξει δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση, κάτι που προκάλεσε την οργή των Βρετανών.

Πάντως, όλοι αναμένουν με αγωνία το μωρό με τα στοιχήματα να λένε πως μάλλον πρόκειται για κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ