Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την πυρηνική δοκιμή της Β.Κορέας
Η κυβέρνηση της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι θα καλέσει τον πρέσβη της Βορείου Κορέας για να του επιδώσει διαμαρτυρία μετά την πυρηνική δοκιμή με βόμβα υδρογόνου στην οποία προχώρησε σήμερα η Πιονγιάνγκ.
Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας σημειώνοντας, παράλληλα, ότι πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα στη Βόρειο Κορέα.
Την ίδια ώρα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γιένς Στόλλενμπεργκ υπογράμμισε, σε δήλωσή του, ότι η Βόρειος Κορέα πρέπει να τερματίσει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα.
“Η Βόρειος Κορέα οφείλει να σταματήσει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα όπως και το πρόγραμμα ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων και να προσέλθει στο διάλογο για την αποπυρηνικοποίηση” υποστήριξε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
ΕΛΛΑΔΑ
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
ΚΟΣΜΟΣ