ΚΟΣΜΟΣ

Τροχαίο για τον Φάρατζ: Αδιαφόρησε και εγκατέλειψε πατέρα και βρέφος

Τροχαίο για τον Φάρατζ: Αδιαφόρησε και εγκατέλειψε πατέρα και βρέφος
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Tim Ireland

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για την υγεία των επιβατών του άλλου αυτοκινήτου.  

Ο Πάτρικ Τράντερ, 38 ετών, καταγγέλλει ότι ο επικεφαλής του «Κόμματος Brexit» δεν ενδιαφέρθηκε για το τι έγινε μετά τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων. «Δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει αν είμαστε καλά», δηλώνει χαρακτηριστικά, καθώς ο ίδιος και ο 13 μηνών γιος του ήταν μέσα στο αμάξι.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στο Κεντ και σύμφωνα με τον 38χρονο, λόγω της σύγκρουσης χρειάστηκε η μεταφορά σε νοσοκομείο τόσο του ίδιου, όσο και του μικρού παιδιού του. O Τράντερ διαγνώστηκε με τραυματισμούς στον λαιμό και τον ώμο, καθώς και με πιθανή κάκωση αυχένα.

«Μόλις είχα διαπιστώσει ότι όλοι είναι εντάξει, αποσύρθηκα διακριτικά, χωρίς να καταγγείλω το περιστατικό. Σκέφτηκα ότι εγώ απέναντι σε ένα αρκετά γνωστό πρόσωπο, δεν είχα καμία ελπίδα», είπε ο 38χρονος ιδιοκτήτης παμπ.

Μάλιστα, σύμφωμα με δημοσίευμα της βρετανικής Metro, o Πάτρικ Τράντερ αποφάσισε να απαγορέψει την είσοδο στον Φάρατζ, καθώς μένει αρκετά κοντά στην παμπ και παλιότερα την επισκεπτόταν.

Από την πλευρά του, ο φανατικός υπέρμαχος του Brexit επιβεβαίωσε το τροχαίο, ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά ότι αδιαφόρησε για την υγεία των υπολοίπων, υποστηρίζοντας ότι ο Τράντερ ήταν επιθετικός απέναντί του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν ερευνά τυχόν αδικήματα σχετικά με το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ