ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό δυστύχημα στην Ταϊλάνδη: Βρέφος 8 μηνών παρασύρθηκε από φορτηγό

Σοκαριστικό δυστύχημα στην Ταϊλάνδη: Βρέφος 8 μηνών παρασύρθηκε από φορτηγό
Video Screenshot

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα μωρό οκτώ μηνών σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Ταϊλάνδη, όταν βγήκε με την περπατούρα του στο δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγό, ενώ η μητέρα του ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η περπατούρα βγαίνει στο δρόμο και ο οδηγός του φορτηγού, που δεν κινείται με μεγάλη ταχύτητα, προσπαθεί να αποφύγει το βρέφος. χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει.

Η 32χρονη μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που το βρέφος έβγαινε στο δρόμο, εκείνη αντάλλαζε γραπτά μηνύματα με την αδερφή της.

Όπως η ίδια δήλωσε, δεν αντιλήφθηκε ποτέ και πώς κατάφερε το βρέφος να ανοίξει την πόρτα της αυλής, η οποία δεν ήταν καλά κλεισμένη, και βγήκε στο δρόμο.

«Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα το τηλέφωνό μου για να στείλω μηνύματα στην αδερφή μου. Αλλά σοκαρίστηκα όταν είδα την περπατούρα να λείπει και την αυλόπορτα ανοιχτή» είπε στους αστυνομικούς.

Το βρέφος έχασε τη ζωή του ακαριαία καθώς υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξί του πόδι.

Ο 61χρονος οδηγός του φορτηγού οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα, φεύγοντας από μια οικοδομή, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

«Δεν μπορούσα να οδηγήσω γρήγορα επειδή ο δρόμος είναι πολύ στενός. Ήμουν συγκλονισμένος που είδε την περπατούρα ξαφνικά να κυλάει πολύ κοντά στο φορτηγό. Προσπάθησα να στρίψω το φορτηγό, αλλά η στράτα κατέληξε στην πίσω ρόδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και να προσπαθήσει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μωρό, ενώ περίμενε την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ